Produk Anyar

  • Custom logo color printing  coffee 350g white card paper  outer box

    Warna logo custom percetakan kopi 350g bodas ...

    Pakét kotak kartu seueur dianggo. Salaku conto, dina industri pangan, aya kotak kartu kopi, kotak kartu permén, kotak kartu cookie sareng sajabina. Industri kageulisan langkung seueur, sapertos kotak kartu lipstik, kotak kartu topéng, kotak kartu toner sareng sajabina; Aya ogé industri sapatu sareng papakéan, sapertos kaos kaki, baju, baju jero sareng sajabina. Dibandingkeun sareng kotak kado, kotak kartu langkung mirah, sareng kotak kartu tiasa narilep, anu ngahémat biaya transportasi. Sareng kotak kartu saé sapertos hadiah ...

  • Skin care paper box is insert with PVC book type box

    Kotak kertas perawatan kulit dilebetkeun sareng buku pvc type ...

    Kalayan pamekaran sareng pembaruan téknologi sareng alat, prosés produksi bungkusan kotak kado parantos dikuasai ku langkung seueur perusahaan. Penerapan téknologi anyar parantos ningkat pisan épisiénsi produksi, sareng alat-alat anyar sacara bertahap ngagentos operasi manual anu matak pikasieuneun. Ngaronjatkeun parangkat lunak sareng perangkat keras parantos ningkatkeun kualitas produk. Jinis kotak kado tina sagala rupa, tina struktur nunjuk ka luhur sareng ka handap kalayan kombinasi tutup sareng bentuk sampul dasar, ...

  • High quality customized printing desk collection corrugated magazine

    Kualitas luhur méja percetakan khusus dikustomisasi ...

    Kotak file majalah bergelombang mangrupikeun salah sahiji tina filebox. Éta kotak kabuka anu biasa dianggo ku padamel kantor pikeun neundeun sareng klasifikasi. Gampang nyimpen sareng nyandak file. Sering aya seueur dokumén di kantor. Sababaraha diantarana penting sareng sering dianggo. Aya rujukan, aya kalana dirujuk; Sababaraha jarang diperyogikeun sareng biasana linggih. Upami sadaya dokumén ieu disatukan, maka janten teu teratur sareng henteu gampang ku urang ditingali. Ieu dimana file rak co ...

  • Office or home paper storage box with large capacity can be folded

    Kantor atanapi kotak gudang kertas nganggo cap ageung ...

    Kotak anu nyepeng hiji hal, nyaéta will thing (seueur nunjuk kana tulisan alit, janten sapertos: alat tulis kantor, kosmétik, data file, alat alit, kaos kaki, celana jero sareng sajabana) kumpulkeun sasarengan, sapertos namina nyebatkeun panyimpenan kotak. Kotak panyimpenan, ogé katelah kotak antik, dianggo ku tim arkéologis di jaman mimiti pikeun nyimpen potongan-potongan titilar budaya anu digali sareng diurut. Buleud ieu umumna jumlahna ketat, sababaraha ageung sareng sababaraha alit, tapi kaseueuran ukuranana kotak sapatu (digali ...

Nyarankeun Produk

Customized Logo Printed Wholesale Cardboard  Gift Boxes With Ribbon

Logo Ngepaskeun Dicitak Grosir Kardus Gi ...

Nyitak, mangrupikeun rupa-rupa produk cetak, ampir pinuh ku papakean, tuangeun, padumukan, perjalanan di sawah, sareng kahirupan masarakat caket pisan. Naon ukuran sakumpulan bagian live? Éta henteu ngan ukur pikeun ningali naha warna percetakanna saluyu sareng saratna, tapi ogé pikeun ningali naha ieu tinta langsung stabil. Dinten ieu, Dumasar kana kotak kado ieu, kuring hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha faktor anu mangaruhan kestabilan warna mangsi: Pangaruh visual tina mangsi ...

Office or home paper storage box with large capacity can be folded

Kantor atanapi kotak gudang kertas nganggo cap ageung ...

Kotak anu nyepeng hiji hal, nyaéta will thing (seueur nunjuk kana tulisan alit, janten sapertos: alat tulis kantor, kosmétik, data file, alat alit, kaos kaki, celana jero sareng sajabana) kumpulkeun sasarengan, sapertos namina nyebatkeun panyimpenan kotak. Kotak panyimpenan, ogé katelah kotak antik, dianggo ku tim arkéologis di jaman mimiti pikeun nyimpen potongan-potongan titilar budaya anu digali sareng diurut. Buleud ieu umumna jumlahna ketat, sababaraha ageung sareng sababaraha alit, tapi kaseueuran ukuranana kotak sapatu (digali ...

Custom logo Handmade Luxury Paper Jewelry Box Organizer with Mirror Drawer Ring Earring Jewellery box

Custom logo Handmade Méwah Kertas Perhiasan Kotak O ...

Didamel sareng produksi kotak perhiasan didasarkeun kana pamanggihan perhiasan. Interiorna umumna dirancang kalayan multi-jarak pikeun nyegah goresan anu teu perlu disababkeun ku kontak perhiasan. Sababaraha kotak perhiasan beda-beda dina struktur internal numutkeun bentuk sareng bahan khusus. Pamakéan utama kotak perhiasan, pikeun ngajaga perhiasan awét salaku pangaruh penampilan anyar, nyegah lebu sareng partikel dina hawa dina permukaan perhiasan korosi sareng ageman, sareng masihan ogé kolektor perhiasan ...

Toy box for children cardboard paper suitcase with handle

Kotak kaulinan pikeun kardus koper kertas barudak w ...

Koper kertas ieu biasana dianggo pikeun bungkus kado kanggo murangkalih atanapi ngatur cocooan alit kanggo murangkalih. Nada utama na nyaéta bulao sareng bodas, desain pola titik gelombang, katingali beresih, raoseun sareng lucu, cocog pisan pikeun murangkalih. Sareng cocog sareng warna sapertos kitu, kuring henteu tiasa ngabantosan hoyong nganggo koper gagang kertas ieu, kana faktor-faktor di luhur anu mangaruhan parobihan warna bahan cetak. Nyitak dina prosés nyetak sareng neundeun, hue, hampangna, jenuhna sering robih, ...

Customized  round shape gift box with high quality set box

Ngarobih kotak kado bentuk buleud kalayan kual tinggi ...

Desain bungkusan mangrupikeun penjelajahan aktif dunya kalayan raos visual salaku pusat sareng opat indera anu sanés salaku bantu. Dina kahirupan, masing-masing komoditas sacara kuat ngarangsang indera masarakat ku sababaraha cara, ngabalukarkeun kahoyong mésér. Tiasa dikatakan yén pesona bungkus mangrupikeun masarakat modéren anu nganggo "lima indera" hartosna pamasaran anu pikaresepeun. Dinten ayeuna, hayu urang ngobrolkeun desain bungkus ngalangkungan kotak kado buleud ieu: Visi mangrupikeun pusat seni sareng des ...

lid off corrugated home storage box socks compartment paper box

tutup tina kotak kaos kaki bumi gudang bergelombang kompa ...

Takeaway: nyaéta milih bahan kemasan anu pas, desain bungkus ku cara téknologi pinter, pikeun pengemasan barang tina modél struktur wadah sareng kaindahan desain hiasan pengepakan, dugi ka warna bungkus, bentuk, bahan sareng sajabina rupa-rupa desain basa, masihan komoditi kapribadian anu unik, tapi ogé ngadirikeun gambar visual anu sampurna pikeun barang éta, salaku prasarat pikeun konsumén nangtoskeun kualitas gandum tina gandum, ya ...

Recyclable Rigid Cardboard Paper Rose Flower Box for Girlfriend

Kertas Kardus Kaku Daur Ulang Mawar Kembang Bo ...

Aya seueur gaya kembang, urang bakal pasihkeun ka jalma anu béda-béda numutkeun sababaraha jinis, nyatakeun hartos anu béda. Sanajan pamahaman kembang henteu jero teuing, jalma modéren dasarna terang ngirim mawar ka pameget, karnaval ka kokolot, sareng lili ka babaturan. Aya buket, karinjang tangan, karinjang rak, bungkus kotak kembang, masing-masing ngagaduhan peran sareng pangaruh anu béda. Salaku conto, dina kasus kuring, kuring hoyong nampi buket kembang pikeun Poé Valentine, nyaéta v ...

cardboard grey drawer paper storage box of underwear

kardus abu laci kotak gudang kertas unde ...

Kami biasa nempatkeun baju jero atanapi kaos kaki urang dina laci, tapi gampang pikeun ngaco. Kotak panyimpenan langkung gampang diurutkeun, langkung gampang diatur, sareng langkung higienis pikeun ngajaga baju jero sareng kaos kaki misah. Nanging kotak panyimpenan kertas di pasar pinuh ku hal-hal anu éndah dina panon, pilih kotak anu saleresna pas pisan penting, sanésna éta tiasa henteu aya pitulung, atanapi bahkan langkung henteu stabil. Utamana upami anjeun gaduh kulawarga ageung, bakal aya deui baju anu peryogi kotak panyimpenan kertas. Janten ...

BERITA

  • Titik Kontrol Kualitas Stamping Panas tilu diménsi sareng Perawatan cacad

    Stamping panas tilu diménsi mangrupikeun gabungan tina pangaruh mencétan nabrak sareng stamping panas, anu ngagaduhan pangaruh anti pemalsuan sareng artistik anu hadé, janten parantos seueur dianggo. Tapi kadali kualitas stamping panas tilu diménsi mangrupikeun masalah anu kawilang rumit. Kertas ieu sakeudeung turunan ...

  • Naon anu anjeun terang ngeunaan bungkusan kotak kado mewah?

    Ngeunaan definisi kotak kado kelas luhur, sanaos milarian Google, ogé henteu ngagaduhan definisi anu pas, sareng definisi masing-masing jalma béda, tulisan ieu ngabahas kotak kado kelas luhur, utamina pikeun kotak témpél, anu peryogi seueur prosés , sareng peryogi kotak témpél rumit anu lengkep, eusi f ...

  • Pangetahuan Bahan Pakét: Ngartos Karakteristik Kertas, Ningkatkeun Kualitas Bungkus sareng Nyetak

    Abstrak: Kertas mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo pikeun nyetak bungkus. Sipat fisik na ngagaduhan pangaruh langsung atanapi henteu langsung kana kualitas nyetak. Ngartos anu leres sareng ngawasa sifat kertas, numutkeun ciri produk, panggunaan kertas anu wajar pikeun ningkatkeun ...

  • brand02
  • brand03
  • brand04