Tentang Kami

Fuzhou Huaguang Color Percetakan Co., Ltd. mangrupikeun pabrik percetakan & kemasan profesional kalayan pangalaman 20 taun. Husus dina kualitas luhur ngahasilkeun Stiker labél, kotak kado, kotak panyimpenan kertas, kotak PVC, kantong kertas. Kami di dieu pikeun ngabantosan naon waé ti desain dugi ka dukungan téknis.
Perusahaan mangrupikeun perusahaan tanggung jawab terbatas swasta, utamina pikeun perusahaan manufaktur tengah sareng high-end di daérah Éropa, Amérika, perusahaan pengadaan Jepang di Cina salaku panyokong pendukung sareng didirikeun.
Perusahaan komitmen pikeun ngararancang sareng ngadamel sagala jinis labél sedeng sareng high-end (kalebet label anti palsu), KARTU idéntifikasi (kalebet KARTA plastik), kotak warna, kotak kado anu caket, kotak panyimpenan, tas tangan.

Dina raraga mastikeun katepatan sareng akurasi pasokan barang ka konsumén, perusahaan parantos nanem modal pisan kana bakat sareng alat, fokus kana panilitian prosés sareng pamekaran, kontrol kualitas, sareng ngaoptimalkeun prosés manajemén tradisional sareng prosés manufaktur. Ngalaksanakeun produksi anu direncanakeun sareng stok kaamanan anu direncanakeun, pikeun mastikeun yén nyayogikeun jasa distribusi iraha waé sareng dimana waé, palayanan pinuh dina jaman énggal, para nasabah anu atos luhur pikeun ngawujudkeun "manajemén inventaris" konsép manajemén pikeun masihan sumbangan nyalira, sahingga ningkatkeun manajemén bisnis, manajemén produksi, manajemén pameseran sareng perencanaan manajemén pergudangan sareng nyayogikeun tiasa ngabantosan ngirangan biaya operasional.

Budaya Perusahaan

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

Pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu saé sareng produk kualitas luhur.

256637-1P52R2054329

Usaha, positip, ka luhur, kapentingan diri, kerjasama win-win.

Jasa Urang

Ti mimiti panilitian anjeun, unggal pagawé tim kami parantos damel atos-atos pikeun nyayogikeun anjeun produk anu saé. Tina panilitian, cutatan, urutan, produksi, kontrol kualitas, bungkus, pengiriman sareng pangiriman akhir, unggal tautan taliti nangkep.

Perusahaan komitmen pikeun ngararancang sareng ngadamel sagala jinis labél tengah sareng kelas tinggi (kalebet mérek anti pemalsuan), kartu idéntifikasi (kalebet kartu blister), kotak warna, kotak kado anu caket sareng tas. Dina raraga mastikeun ketepatan waktos, leresna sareng kaamanan pasokan barang ka konsumén, perusahaan nanam modal seueur artos dina bakat sareng alat (ngenalkeun 6-warna rotary UV offset press sareng set lengkep peralatan produksi kotak kado), fokus dina panilitian prosés sareng pamekaran, produksi Seiko, kontrol kualitas tina sadaya prosés, ngaoptimalkeun prosés manajemén tradisional sareng prosés manufaktur.

loiu (9)

Kami pabrik percetakan sareng bungkusan propésional. Kami parantos kalibet dina industri ieu langkung ti 20 taun. Anjeun tiasa percanten pisan yén kakuatan sareng taun pangalaman industri urang bakal ngabantosan kami pikeun méréskeun masalah naon waé ngeunaan produk urang. Upami anjeun resep kana produk kami, punten kersa ngintunkeun email ka kami pikeun patarosan ngeunaan produk kami. Kami bakal ngawalon ka anjeun gancang-gancang. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun.