kardus abu laci kotak gudang kertas baju jero

Pedaran pondok:

Kotak gudang laci

Rincian Produk

Ukuran: 31 * 31 * 15cm

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: hiji PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

2

Kami biasa nempatkeun baju jero atanapi kaos kaki urang dina laci, tapi gampang pikeun ngaco. Kotak panyimpenan langkung gampang diurutkeun, langkung gampang diatur, sareng langkung higienis pikeun ngajaga baju jero sareng kaos kaki misah. Nanging kotak panyimpenan kertas di pasar pinuh ku hal-hal anu éndah dina panon, pilih kotak anu saleresna pas pisan penting, sanésna éta tiasa henteu aya pitulung, atanapi bahkan langkung henteu stabil. Utamana upami anjeun gaduh kulawarga ageung, bakal aya deui baju anu peryogi kotak panyimpenan kertas.

Sateuacan mésér, anjeun kedah terang:

1. Jumlah baju jero anu anjeun gaduh sareng jumlah maksimum kotak anjeun tiasa pas kana laci anjeun.

Upami jumlah baju jero langkung seueur tibatan jumlah kotak-kotak, naon anu anjeun lakukeun ku kaleuwihan?

2. Dupi anjeun ngalipet baju jero sareng kaos kaki anjeun saatos dikumbah, sareng nempatkeun hiji baju jero atanapi hiji kaos kaki kana kisi? Seueur jalma henteu ngalipet baju jero sareng kaos kaki…

Sababaraha kotak panyimpenan kertas henteu cocog pikeun kaseueuran jalma, saurna, urang langkung seueur baju jero sareng kaos kaki tibatan anu urang pikir!

Sareng kotak panyimpenan éta nyalira nyandak rohangan, laci éta henteu acan tiasa nempatkeun baju jero ieu, aya kotak panyimpenan nyaéta saukur pikeun panyimpenan anjeun ditambihan ngahina!

5

Upami anjeun henteu terang kumaha ngalipet baju jero atanapi kaos kaki, langkung saé mésér salah sahiji kotak panyimpenan kertas ieu. Éta diwangun ku dua laci kalayan rohangan interior anu ageung. Anjeun tiasa nyimpen baju jero anjeun dina éta sakahayangna, teras nempatkeun kaos kaki anjeun kana baju anu sanés. Anu paling penting, anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos nyortirkeun underwea sareng kaos kaki anjeun. Kantun nempatkeun éta, sareng anjeun bakal terang dimana mendakanana nalika anjeun meryogikeunana.

4

Tepi bungkus logam, langkung stabil sareng awét.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami