Warna logo custom percetakan kopi 350g kertas bodas kotak luar kotak

Pedaran pondok:

Kotak kartu kopi

Rincian Produk

Ukuran: 17 * 8 * 3.5cm

Tipe Kertas: kartu bodas

Kandel: 350gms

Rincian bungkusan: 50 pcs dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 5000 5001 - 50000 > 50000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

Coffee  card  box (1)

Mobild kotak paking seueur dianggo. Salaku conto, dina industri pangan, aya mobil kopid kotak, mobil perménd kotak, mobil cookied buleud jeung sajabana. Industri kageulisan langkung seueur, sapertos kotak kartu lipstik, kotak kartu topéng,toner kotak kartu sareng sajabina; Aya ogé industri sapatu sareng papakéan, sapertos kaos kaki, baju, baju jero sareng sajabina. Dibandingkeun sareng kotak kado, kotak kartu langkung mirah, sareng kotak kartu tiasa narilep, anu ngahémat biaya transportasi. Sareng kotak kartu saé sapertos kotak kado dina hal desain, kualitas sareng penampilan. Dinten ayeuna, hayu urang bagikeun sababaraha kotak kartu anu saé:

1. Buleud kartu ogé tiasa dijantenkeun kotak kado, nganggo kartu bodas 400g, percetakan opat warna, UV parsial, pilem matte ngaliput permukaan, sakabeh kotak paéh, pencét kotak tilepan kotak, dibandingkeun sareng kotak kado kardus. Sigana sarua, tapi asa béda.

2. Pakét kotak kartu grade dahareun, bahan panyalindungan lingkungan anu dihijikeun, 350 gram kertas kartu kadaharan khusus, pilem matte, henteu aya perekat, tiasa dilipet kana kotak, henteu kedah hariwang ngeunaan kotak bakal ngotorkeun tuangeun.

3. 350 gram kartu bodas, opat percetakan warna, permukaan pilem matte, saatos ngalipet tiasa janten kotak kartu poligonal, buka tutup kotak kanggo nempatkeun gula senang, modis sareng éndah.

4. kartu bodas 300g, percetakan warna titik + opat percetakan warna, saatos paéh-paéh dibentuk, pilem matte permukaan, sareng gagang pita.

5. 350 gram kertas bubuk, permukaan CMYK +2 percetakan warna pantong, pérak panas lokal + cembung lokal, raos teu rata, sareng minyak tibalik, henteu masalah tina warna sareng téksturna, jelas nunjukkeun produk anu luhur sareng rasa; lebetkeun ku 1mm kertas bergelombang pantong warna percetakan handapeun, saatos paeh-motong pikeun ngalereskeun produk.

6. 300 gram kartu bodas, 2 warna pantong + percetakan warna CMYK, percetakan warna presisi tinggi, moal nurunkeun nilai penampilan kotak; UV lokal, nyorot ciri-ciri produk, permukaanna ditutupan ku pilem matte, kana kotak saatos atmosfir mewah.

7. kelas bodas 300g kartu bodas, 3 pantong + percetakan CMYK, warna cerah moal janten warna parsial, permukaan submembrane kalayan UV lokal, nunjukkeun ciri produk, panutup jero sareng pilem anu lemes, saatos ngalipet kana kotak anu bersih sareng séhat tanpa kaleungitan tonality.

8. 300 gram kertas bubuk, 2 warna pantong + percetakan CMYK, pikeun mastikeun yén warna percetakan jelas sareng henteu warna bias, LOGO nonjol saatos pangaruh anu langkung jelas, kalayan percetakan tata warna warna pantong tina sisipan bergelombang pikeun ngalereskeun produk, ningkatkeun tingkat produk, saatos laminating die cutting, kotak produk akhir.

9. 300 gram kartu bodas, henteu ipis, CMYK percetakan pilem matte panutup, awét sareng henteu gampang rusak, tungtungna mati cut box stick stick.

10. 300 gram kartu pérak matte, luncat lapisan tinta bodas (tempat lokal henteu kedah nyitak tinta bodas), sareng percetakan CMYK + 2 warna pantong, pikeun mastikeun kotak warna anu seragam, sareng minyak tibalik, ngadamel pérak éta warna bagian kotak langkung cerah, pérak flash panas LOGO, dina kasus lampu, kelir cahaya hérang, akhirna paéh motong kana kotak, produk tetep nganggo sisipan bodas di jero.

11. 400 g kartu bodas, CMYK +2 percetakan warna pantong, pikeun mastikeun yén warna kotakna henteu bias, permukaanna ditutupan ku pilem matte, flash lokal UV, sababaraha tempat pangaruhna heureuy, bentuk keseluruhan kotak nyaéta mulya sareng anggun, langkung rukun.

12. 350 gram kertas bubuk, CMYK +2 percetakan warna pantong, warna permukaan kotak rileks sareng cerah, pikeun mastikeun kaseragaman warna, warna pantong anu dianggo di sababaraha tempat, permukaan minyak matte, naha gloss aslina tina kertas atanapi mangsi citak bakal dikirangan, sareng ngajagi kotak, ku produk lebetkeun produk anu tetep.

13. 300 gram kartu bodas, CMYK +2 percetakan warna pantong, koordinasi anu sampurna, kedah mastikeun warna unggal potongan baju seragam kotak, permukaanna ditutupan ku pilem anu lembut, rasana karasa béda pisan, UV lokal nyorot kapribadian produk, kalayan sisipan domba blister, paeh final di potong kotak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK