Custom logo Handmade Mewah Kertas Perhiasan Box Organizer kalayan Eunteung Drawer Ring Earring Jewellery box

Pedaran pondok:

Pangatur Kotak Perhiasan sareng Eunteung

Rincian Produk

Ukuran: Disaluyukeun

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: hiji PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

Jewelry Box 1

Didamel sareng produksi kotak perhiasan didasarkeun kana pamanggihan perhiasan. Interiorna umumna dirancang kalayan multi-jarak pikeun nyegah goresan anu teu perlu disababkeun ku kontak perhiasan. Sababaraha kotak perhiasan beda-beda dina struktur internal numutkeun bentuk sareng bahan khusus. Pamakéan utama kotak perhiasan, pikeun ngajaga perhiasan awét salaku pangaruh penampilan anyar, nyegah lebu sareng partikel dina hawa dina korosi permukaan perhiasan sareng pakean, sareng ogé mikeun kolektor perhiasan resep rohangan anu saé pikeun ditampi.

Biasana dijejeran ku bahan lemes sareng ngandung serat anti oksidasi sareng serat anti anggo pikeun nyegah pakean perhiasan. Konci atanapi konci kombinasi tina gaya anu saluyu dianggo pikeun ngajagi kaamanan perhiasan. Kotak perhiasan kertas ieu khususna pikeun barudak pikeun ngumpulkeun sababaraha aksésoris leutik, janten teu aya konci na. Kotak perhiasan kertas, langkung ramah lingkungan, hargana langkung pikaresep. Desain pink ogé saluyu sareng haté mojang alit, saolah-olah nganggo kotak perhiasan ieu, nyaéta mojang alit anu geulis. Pipit leutik permata-kotak ieu leutik, tapi éta ngagaduhan sadayana fungsi anu diperyogikeun:

Dirancang pikeun ngamankeun sareng ngajagi cincin berharga anjeun, dering cincin biasana diwangun ku saperangkat bantalan spons flanelette belang. Salian ti ring, cufflinks atanapi anting ogé mangrupikeun pilihan anu saé.

Anting-anting ngalereskeun anting liang / anting-anting dipaké pikeun ngalereskeun sareng ngajagi aksésoris anting anjeun. Biasana disayogikeun liang subang dina partisi pikeun nahan anting-anting, atanapi nganggo strip anting anting nganggo posisi tutup kotak, atanapi ku bantalan anu tiasa dicabut nganggo liang subang dina kompartemen.

Kartu panutup kartu kukupu biasana mangrupikeun flannelette kalayan kartu kukupu anu diwangun kana kompartemen pikeun nutupan perhiasan anjeun anu berharga. Kartu kukupu ngan tiasa dianggo salaku cekelan, tapi ogé tiasa dianggo pikeun mungkus kalung panjang sareng ipis anjeun pikeun nyegah ngageser acak; Atanapi kalakuan lapisan, misahkeun trinket anjeun ti luhur.

Bungkus jam tangan / gelang Bungkus dirancang pikeun ngamankeun sareng ngajagaan pinggel anjeun atanapi nonton.

Kait kalung dianggo pikeun ngamankeun sareng ngajagaan pinggel kalung anjeun, biasana dina bentuk genggeman atanapi genggaman. Ieu biasana dikonpigurasi ku kantong elastis kabuka pikeun nahan kalung liontin.

Kubik didesain dina sababaraha ukuran sareng bentuk, sahingga perhiasan permata anjeun tiasa ditempatkeun nyalira. Kalung panjang sareng ipis biasana didesain kanggo kalung, sedengkeun anu pasagi dirancang pikeun pinggel, bros, anting, jepit rambut, cufflinks sareng asesoris anu sanésna gumantung kana ukuran sareng tempat teduhna.

Budak awéwé naon anu moal resep kotak permata sapertos kieu?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami