Logo Khusus Dicetak Grosir Kardus Kado Kotak Sareng Pita

Pedaran pondok:

Kotak Kado Kertas

Rincian Produk

Ukuran: 18 * 16 * 13cm

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: hiji PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

gift box 1

Nyitak, mangrupikeun rupa-rupa produk cetak, ampir pinuh ku papakean, tuangeun, padumukan, perjalanan di sawah, sareng kahirupan masarakat caket pisan. Naon ukuran sakumpulan bagian live? Éta henteu ngan ukur pikeun ningali naha warna percetakanna saluyu sareng saratna, tapi ogé pikeun ningali naha ieu tinta langsung stabil. Dinten ieu, Dumasar kana kotak kado ieu, kuring hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha faktor anu mangaruhan kestabilan warna mangsi:

Pangaruh visual tina warna mangsi mangrupikeun hal anu penting pikeun ngukur kualitas bahan cetak. Warna tinta seragam, warna anu akurat sareng caang sareng warna anu konsisten mangrupikeun syarat dasar pikeun kualitas bahan cetak. Pamahaman anu leres ngeunaan kualitas percetakan warna mangsi penting pisan pikeun kontrol anu akurat pikeun nyetak warna tinta sareng ningkatna kualitas percetakan produk percetakan warna.

Suhu na

Ngajaga konstanta suhu sareng kalembaban penting pisan pikeun mastikeun stabilitas tinta. Nyetak nalika usum panas, kusabab suhu sakitar tinggi, janten mesin cetak roller transfer tinta langkung gampil, sareng ku nambahanana waktos percetakan, nyetak tingkatan likuiditas tinta, dina kaayaan jumlah tinta anu sami, kualitas percetakan mangsi bakal langkung jero, janten dina prosés percetakan pikeun ngadeteksi sinyal kapadetan, sering dibandingkeun sareng sampel anu ditandatanganan, upami diperyogikeun tiasa leres ngirangan jumlah mangsi, pikeun nyetak sareng ngadaptarkeun warna sampel.

Dina usum salju, sabab suhu lingkunganana sadayana handap, suhu sadaya bagian mesin handap nalika mesin dimimitian énjing-énjing. Operator percetakan kedah ngalakukeun dua poin ieu sateuacan ngamimitian nyetak.

Mimiti, tingkatkeun suhu sareng kalembaban bengkel pikeun dugi ka standar (suhu 20 ~ 24 ℃, kalembaban 60% ~ 70%).

Kadua, tinta panas atanapi tambahkeun aditif atanapi tinta dina tinta, pikeun ningkatkeun mobilitas tinta, teras boot.

Demi panyalindungan lingkungan, kotak kado ieu ngajaga warna bahan baku, janten suhuna pangaruhna saeutik atanapi bahkan bisa diabaikan.

 

Konsentrasi solusi cai mancur

Ayeuna seueur printer anu ngadopsi sistem versi pendidikan otomatis, tapi pikeun vérsi sacara manual nambihan hiasan cair pers printer peryogi operasi personel penyebaran versi pendidikan anu saé sateuacan boot, ieu kusabab prosés percetakan kanggo nambihan cai sareng alkohol sareng bak cai di tengah dataran sababaraha cairan vérsi atikan dina suhu sareng konsentrasi éta bénten, gampang disababkeun dicetak kalayan kotor, tapi upami anjeun hoyong miceun kabutuhan kotor anu ngambang pikeun ningkatkeun jumlah cai, cai inky bakal ningkat sareng janten langkung enteng.

Salaku tambahan, konsentrasi larutan cai mancur kedah nyumponan sarat percetakan, anu tiasa diukur ku kertas tés pH atanapi méter konsentrasi. Upami konséntrasi ageung teuing, maka mangsi dina sagala kaayaan ogé henteu minuhan sarat, sareng mangsi bakal diemulsi gancang; Sareng upami konsentrasi na alit teuing, jumlah cai anu ditambihkeun kana bagian hirup kotor anu ageung ngambang bakal dileungitkeun, sareng sakali percepatan percetakan, kumalayang kotor bakal gampang muncul dina posisi sungut, kanaékan mangsi cai bakal jadi deet, ngabentuk siklus jahat, sahingga stabilitas warna mangsi teu tiasa dikontrol.

 

Kontrol jumlah mangsi

Preinking sateuacan nyetak penting pisan. Saatos warna tinta diluyukeun, sampel percetakan standar, ogé katelah sampel tanda tangan, kedah dicitak heula, teras digantungkeun dina tabel sampel.

Ieu nyababkeun urang ngalakukeun dua hal ieu sateuacan nyetak:

Mimiti, sateuacan mangsi pikeun ngirangan jumlah cai, kusabab kapadetan tata letak anu béda-béda, kabutuhan cai bakal béda.

Kadua, kapadetan lapangan batang sinyal kedah dina kisaran standar (pikeun percetakan opat warna, Y nyaéta 0,85 ~ 1.10, M nyaéta 1,25 ~ 1.50, C nyaéta 1.30 ~ 1.55, K nyaéta 1,40 ~ 1,70).

Alesan pikeun mastikeun dua poin di luhur nyaéta lamun jumlah tinta bagian hirup panungtungan ageung pisan, sareng bagian langsung anu ayeuna alit pisan, sareng cai na henteu dikirangan sateuacanna sateuacan tinta dipasang, maka warnina tina tandatangan sanés warna mangsi normal pisan, sareng éta pasti robih nalika nyetak. Janten jumlah mangsi dina tata perenahna moal angkat, lalaunan bakal ngawangun dina gulungan sareng laun-laun emulsif, dina roller cai saatos kokotor kumalayang hese dileungitkeun, sareng nyetak dina jumlah anu sami tina panyemprot bubuk bakal caket. Operator ngalangkungan rotasi roller tinta anu kajantenan nalika sora "yi yi", atanapi inkir roller mangsi sareng ngagurilap tiasa nangtoskeun kaayaan.

Janten kaptén percetakan sateuacan tandatangan sampel kedah ngawangun kabiasaan cai anu saé pikeun ngirangan, diperhatoskeun dina prosés ngajieun kertas sareng sungut tinta diao ayana tinting, dugi kanaékan cai laun ngaleungitkeun kokotor anu ngambang, teras sinyal kapadetan cocog sareng standar, mangsi éta saluyu sareng hartos asli, "kalayan tinta minimal dicetak standar sareng cetakan cai minimum" téori, hirup ieu bakal gampang pisan dilakukeun stabilitas tinta, gampang dikontrol.

Nya kitu ogé, kotak kado ieu henteu ngagaduhan percetakan, tapi urang tiasa ngarobih kotak kado anu béda-béda numutkeun sarat konsumén, sababaraha jinis kotak sareng warna anu euyeub, nyetak mastikeun mariksa warna tinta, nyaéta produksi akhir tina kepuasan pelanggan kaayaan anu diperlukeun tina kotak kado.

 

Laju nyetak

Titik ieu ngalir ngaliwatan stabilitas mangsi sapanjang, sabab ngan dina kertas feida stabil handapeun premis stabilitas, warna bisa tetep stabil. Upami nyoco sareng teu leres, mobil kosong sareng bosen, sareng duanana tiasa nyababkeun mangsi teu stabil, ogé bakal miceunan seueur kertas, upami kertas offset ageung éléktrostatik (kertas umumna di handapeun 100 g / m2), gampang muncul punch pangaturan sareng kertas tibatan ngadagoan fénoména, éta kedah mikir sababaraha cara pikeun ningkatkeun kalembaban hawa, disimpen di luhur eupan kertas feida, ngaleungitkeun batang logam éléktrostatik dina raraga ngaleungitkeun listrik statik kertas.

 

Kinerja tinta

Kualitas bagian hirupna bénten-bénten, sareng printer tiasa gaduh tilu atanapi langkung tinta pikeun mesin percetakan (bagian hirup anu kirang nungtut biasana tinta langkung mirah, sedengkeun anu langkung mahal diimpor). Kaptén pikeun panggunaan ciri tinta gaduh pamahaman anu lengkep sareng penguasaan.

Kayaning tinta garing gancang dina kasus klién sapertos waktos downtime atanapi interval panjang, garing gancang, tinta percetakan bakal ngirim cahaya deui, sareng dina usum anu béda, kaayaan suhu anu béda, tinta bakal ngagambarkeun viskositas anu béda, janten kaptén kedah numutkeun kana kinerja anu béda tina mangsi, anu nyampur minyak atanapi adjuvan minyak garing, atanapi ku ngendalikeun suhu sareng kalembaban pikeun ngatur viskositas tinta.

Seueur pabrikan anu ngahasilkeun inks, tapi urang ngan ukur mésér inks mérek. Seueur kotak kado nganggo warna pantone dina desainna. Sababaraha warna peka pisan sareng bakal ngahasilkeun bédana warna numutkeun parobihan lingkungan.

 

Kualitas kertas

Kualitas kertas ngagaduhan peran penting dina stabilitas tinta cetak. Upami anjeun mendakan kualitas anu goréng, gampang lungsur kertas, henteu paduli kumaha carana ngendalikeun, henteu tiasa ngajaga stabilitas tinta. Upami kertas moal tiasa diganti, léngkah ieu tiasa dilaksanakeun.

1) Usap sisi kertas nganggo kaén anu beueus pikeun ngaluarkeun ujung wol kertas anu disababkeun ku péso motong anu tumpul.

2) pikeun nambihan jumlah aditif anu pas dina tinta bakal dipiceun, sahingga viskositasna dikirangan, tinta dina wol kertas perekat simbut bakal langkung saé.

3) Nalika jumlah bagian live ageung, sekuen warna tibalik dianggap (henteu mangaruhan warna akhir). Tinta leutik disimpen dina payun sareng tinta ageung disimpen dina grup warna tukang. Ku cara kieu, nalika kelompok kertas kahiji atanapi kadua dicitak ku mangsi alit sareng layar lampu parantos diletak, fenomena rambut rontok dina permukaan kertas bakal langkung saé.

4) Ngirangan tekanan percetakan, lumayan ngarencanakeun waktos ngabersihkeun simbut, saatos unggal simbut ngabersihkeun, nempatkeun langkung kertas (henteu aya sisi percetakan nyanghareup ka luhur) kanggo percetakan cobaan, anu bakal ngagaduhan peran panyangga dina prosés percetakan tinta anu langkung enteng, janten yén tingkat tampikan turun.

Nya kitu, papan kertas sareng kertas kraft anu dianggo dina kotak kado ieu dipésér ku pabrik anu parantos damel sareng kami salami sababaraha taun. Kualitas kertasna henteu katingali di luar, khususna dewan abu, katingalina saé di luar, tapi inti na goréng pisan. Janten urang ngan ukur mésér bahan baku ti pabrik anu urang percanten. Barina ogé, ku burukna lingkungan, kasadaran masarakat kana perlindungan lingkungan beuki kuat. Ukur kotak kado anu saé kualitasna pantes dikirim ka babaturan sareng dulur.

  • Desain warna aslina.
  • Tetep warna aslina tina kotak kado, langkung ramah lingkungan.
  • Obyek bébas-halangan.
  • Teu aya partisi dina kotak kado, janten anjeun tiasa nempatkeun kado dimana anjeun resep.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami