Ngarobih kotak kado bentuk buleud kalayan kotak set kualitas luhur

Pedaran pondok:

buleud  kotak kado

 

Rincian Produk

Ukuran: 30 * 30 * 20cm

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: tilu PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 17 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

5

Desain bungkusan mangrupikeun penjelajahan aktif dunya kalayan raos visual salaku pusat sareng opat indera anu sanés salaku bantu. Dina kahirupan, masing-masing komoditas sacara kuat ngarangsang indera masarakat ku sababaraha cara, ngabalukarkeun kahoyong mésér. Tiasa dikatakan yén pesona bungkus mangrupikeun masarakat modéren anu nganggo "panca indera" hartosna pamasaran anu pikaresepeun. Dinten ayeuna, hayu urang ngobrol ngeunaan desain bungkusan ngalangkungan kotak kado buleud ieu:

Visi mangrupikeun pusat seni sareng desain, kalayan puseur desain seni visual tiasa ditingali dimana-mana, warna desain bungkus, grafik, téks, bentuk, sareng sajabana, didasarkeun kana visual salaku puseur desain, ngalangkungan elemen visual sareng panggunaan anu wajar sareng kombinasi, supados narik konsumen, ngajantenkeun minat konsumen, ngarangsang konsumén kanggo ngagaleuh. Diantara unsur visual bungkusan ieu, warna, salaku unsur visual anu paling penting, parantos janten bentuk basa anu penting pikeun désainer.

Sareng desain kotak kado, sering henteu kedah seueur teuing téks, sapertos kotak kado buleud ieu, sanés kecap. Sababaraha kotak kado ogé bakal dicitak ku kecap saderhana, sapertos salam atanapi ungkapan cinta.

Warna tiasa ngajantenkeun jalma ngahasilkeun hubungan anu konkrit sareng abstrak, sapertos warna haneut ngajantenkeun jalma mikirkeun panonpoé, seuneu, atanapi hal anu agrésip, sareng warna anu tiis tiasa ngajantenkeun jalma pakait sareng cai, hawa, mikir kualitas kapribadian anu rasional sareng tenang.

Kotak kado ieu beureum caang, sapertos warna haneut tiasa narik panon konsumén, dina visual pikeun narik perhatian konsumén.

Anu kadua, hubungan antara unsur visual sareng aspék ékonomi sareng budaya konsumen nunjukkeun yén konsumen anu béda ngagaduhan kabisa ékonomi sareng tingkat budaya sareng pendidikan. Ngaapresiasi kaéndahan sareng kualitas hirupna bénten, kagambar dina panarimaan warna sareng elemen visual anu sanés, bakal aya bédana anu hébat. Ku alatan éta, desain bungkusan kudu ati-ati pisan pikeun milih warna, grafik sareng elemen tekstur anu pas.

Tungtungna, hubungan antara unsur visual sareng lingkungan hirup konsumén hartosna éta rangkepna sok aya dina lingkungan khusus kahirupan konsumen. Ku alatan éta, warna sareng tékstur rupa-rupa tulisan anu dianggo sadidinten anu aya hubunganana sareng iket kedah diperhatoskeun dina desain bungkus, supados gambar bungkusan sacara visual saluyu sareng lingkungan hirup konsumén.

Seueur desain kotak kado, éta kedah ngekspresikeun eusi anu bakal ditepikeun ka konsumén ngalangkungan desainna. Sababaraha kotak kado, Nanging, saderhana pisan, sapertos bentuk kotak saderhana sareng umum, atanapi panggunaan warna padet, ogé ngajantenkeun kotak kado janten klasik sareng awét. Sapertos kotak kado buleud ieu, desain saderhana na moal tiasa nyumputkeun manah anu haneut dina anu masihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK