Koleksi méja percetakan khusus kualitas luhur majalah bergelombang

Pedaran pondok:

Odigugulung Magazine File Box

Rincian Produk

Ukuran: Disaluyukeun

Tipe Kertas: Bergelombang

Kandel: E suling

Rincian bungkusan: lima PCS dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

3

Corrugated file majalah box ngan ukur salah sahiji tina seueur filebox. Éta kotak kabuka anu biasa dianggo ku padamel kantor pikeun neundeun sareng klasifikasi. Gampang nyimpen sareng nyandak file.

Sering aya seueur dokumén di kantor. Sababaraha diantarana penting sareng sering dianggo. Aya rujukan, aya kalana dirujuk; Sababaraha jarang diperyogikeun sareng biasana linggih. Upami sadaya dokumén ieu disatukan, maka janten teu teratur sareng henteu gampang ku urang ditingali. Ieu dimana rak file lebet.

Urang kedah kana sagala jinis klasifikasi dokumén, dumasar kana pentingna sareng frekuensi panggunaan nempatkeunana dina file tina kompartemen anu béda, sareng labél anu saluyu, sapertos: ngawartosan file kelas, file data, pikeun file rékaman sareng arsip file, sareng anu sanésna, janten anu kami anggo ogé bakal jelas dina pandangan, mendakan file anu anjeun peryogikeun mimitina, ningkatkeun pisan épisiénsi karya urang. Dina waktos anu sasarengan, rak file anu rapih ogé tiasa nunjukkeun rasa sareng kualitas padamelan hiji jalma, lingkungan anu rapih ogé ngabantosan ningkatkeun sumanget padamelan urang.

Numutkeun kana matéri, rak file tiasa dibagi kana tilu kategori ieu:

1: Kotak file majalah bergelombang. Kotak file majalah bergelombang ngagaduhan harga anu langkung pikaresepeun sareng perlindungan lingkungan, anu populér di pasar Éropa sareng Amérika.

2: Rak file plastik, kualitas lampu rak file sapertos kieu, hargana saé pisan, ngeusian pasar pangageungna, tapi bahan ieu file rak henteu kuat, rélatif gampang dipecah;

3: Rak file kai, jenis file rak ieu katingalina saé sareng bageur, sareng awét. Kacida populerna ku padamel kantor;

4, Bingkai file beusi, struktur pigura file tiasa diandelkeun sareng teguh, bakal masihan perasaan anu bersih sareng indah pikeun jalma.

Bahan, pola sareng ukuran tiasa disaluyukeun numutkeun syarat tamu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami