tutup tina kotak panyimpenan bumi anu bergelombang kaos kaki kotak kertas kompartemen

Pedaran pondok:

ngagoler kaos kaki kotak gudang

Rincian Produk

Ukuran: 35 * 35 * 35cm

Tipe Kertas: bergelombang

Kandel: E suling

Rincian bungkusan: dua PCS dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 17 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

socks paper storage box 1
2

Takeaway: nyaéta milih bahan kemasan anu pas, desain bungkus ku cara téknologi pinter, pikeun pengemasan barang tina modél struktur wadah sareng kaindahan desain hiasan pengepakan, dugi ka warna bungkus, bentuk, bahan sareng sajabina rupa-rupa desain basa, masihan komoditi kapribadian unik, tapi ogé ngadegna gambar visual anu sampurna pikeun barang éta, salaku prasarat pikeun konsumén nangtoskeun kualitas gandum tina gandum, bagian tina desain bungkus dina makalah ieu, lima poin sareng tilu komponén utama , Eusi kanggo rujukan pikeun réréncangan Huaguang. Kami ogé nyobian ngarobih kotak panyimpenan kaos kaki bergelombang ieu ngaliwatan tulisan ieu.

Desain bungkusan mangrupikeun proyek anu sistematis, anu meryogikeun prosedur sareng cara ilmiah sareng tertib pikeun ngahontal bungkusan anu suksés sareng ngamaksimalkeun kauntungan nalika produk dilebetkeun di pasar. Ngan ukur nangkep posisi anu akurat ngeunaan strategi bungkusan produk, ngaliwatan interpretasi anu suksés sareng presentasi desain bungkusan produk sareng kombinasi sampurna tina konsép pamasaran perusahaan, supados tiasa mendesain. Kotak panyimpenan kaos kaki bergelombang sanés prosés saderhana ti desain dugi ka produksi sareng akhirna dipasihkeun ka konsumén.

1. Lima poin konci desain bungkusan

Fungsi bungkus nyaéta pikeun ngajagi barang, nganteurkeun inpormasi komoditi, merenah dianggo, merenah pikeun ngangkut, ngamajukeun penjualan. Salaku poko komprehensif, bungkusan ngagaduhan sipat ganda tina ngagabungkeun komoditi sareng seni. Desain bungkusan anu suksés kedah ngagaduhan lima hal konci ieu:

(1) kesan rak

(2) Maca

(3) Pola penampilan

(4) Imprésipén mérek

(5) Pedaran fungsi sareng fitur

Jigana kesan yén kotak panyimpenan kaos kaki bergelombang masihan sadayana saé saé pisan, héjo cerah nyaéta nada massa na nada, cocog sareng rumah tangga pikeun panyimpenan dianggo pisan, amis tur bagja.

2. Unsur tampilan unsur konstituén

Faktor penampilan nyaéta tampilan permukaan tampilan bungkusan komoditi, kalebet ukuran permukaan tampilan, ukuran sareng bentukna. Aya tilu bentuk anu urang tingali dina kahirupan urang sadidinten, nyaéta, bentuk alami, bentuk artifisial sareng bentuk teu kahaja. Tapi nalika urang diajar bentuk produk, urang kedah milarian bentuk anu tiasa diterapkeun pikeun harta naon waé, nyaéta pikeun narik rutinitas umum, sareng nyebatna bentuk abstrak.

Kami terang yén konstitusi bentuk mangrupikeun unsur bentuk, atanapi ieu unsur unsur, bentuk anu kantos robih anu diwangun ku cara sareng aturan anu tangtu. Formulir diwangun ku poin, garis, pesawat sareng awak. Bentuk bungkus utamina kalebet silinder, kuboid, congcot, rupi-rupi bentuk sareng kombinasi bentuk-bentuk anu aya hubunganana, ogé sababaraha rupi anu dikarang ku potongan anu béda. Kabaruan tina bentuk bungkus ngagaduhan peranan anu penting pisan dina bimbingan visual konsumén, sareng bentuk visual anu unik tiasa ngantunkeun konsumén nganggo kesan anu jero dina nyetak. Désainer bungkusan kedah kenal sareng ciri-ciri unsur bentuk sareng ungkapanana, sareng nyandak ieu salaku bahan pikeun ngébréhkeun kaéndahan bentuk.

Nalika urang ngémutan unsur-unsur penampilan desain bungkus, urang ogé kedah ngartos tina Angle of hukum kaéndahan resmi. Numutkeun prinsip kaéndahan resmi desain bungkusan digabungkeun sareng karakteristik fungsi produk éta nyalira, sababaraha faktor bakal digabungkeun sacara organik sareng alami pikeun kéngingkeun gambar desain anu sampurna.

Kotak panyimpenan kaos kaki bergelombang ieu dina bentuk tutup sareng dasarna. Lebetkeunana didamel tina bergelombang, anu ngabagi kotak ageung kana kotak alit anu cocog pikeun kaos kaki. Jinis kotak ieu langkung dipikaresep ku konsumén.

3. Unsur-unsur komposisi

Komposisi mangrupikeun gambaran lengkep mérek, grafik, téks sareng kombinasi dina permukaan tampilan bungkus komoditi. Kombinasi ieu tina opat sisi masihan pangaruh keseluruhan bungkusan. Komposisi desain produk unsur mérek dagang, grafik, téks sareng warna panggunaan anu leres, pantes, éndah, tiasa disebat karya desain anu saé.

Desain mérek:

Mérek dagang mangrupikeun simbol, nyaéta perusahaan, lembaga, komoditi sareng unggal gambar simbol pendirian. Merek dagang ngalibatkeun politik, ekonomi, sistem hukum, seni sareng bidang-bidang sanesna. Karakteristik mérék dagang diputuskeun ku fungsina, wujud. Éta hoyong nganyatakeun kontén euyeub dina bentuk anu saderhana sareng umum dina rohangan anu kawilang leutik, sareng dina waktos anu sami meryogikeun panitén pikeun paham kana hartos jerona dina waktos anu pondok. Sacara umum, mérek dagang tiasa dibagi kana tilu bentuk: mérek dagang téks, mérek dagang grapik sareng gabungan téks sareng grafik. Desain mérek suksés kedah janten produk kombinasi organik tina éksprési kreatif. Kreativitas mangrupikeun sintésis, analisis, induksi sareng generalisasi konsép anu tangtu numutkeun sarat desain. Ngaliwatan pamikiran filosofis, konsép desain dirobih tina éksprési abstrak kana desain gambar konkrit.

Desain grafis:

Angka hiasan bungkus utamina nuduhkeun gambar produk sareng gambar hiasan tambahan. Grafik, salaku basa desain, nyaéta nunjukkeun unsur-unsur internal sareng éksternal gambar sareng nganteurkeun inpormasi ka konsumén dina bentuk gambar visual. Pikeun tujuan ieu, posisi desain grafis anu akurat penting pisan. Prosés posisi nyaéta prosés ngabijilkeun sakabeh eusi produk, kalebet sifat barang, mérek, hartos nami produk sareng status quo produk anu sami sareng seueur faktor sanés anu kedah biasa sareng ditaliti.

Grafik tiasa dibagi kana grafik fisik sareng grafik hiasan dina hal bentuk éksprési.

Grafik fisik

Pamakéan téhnik ngalukis, fotografi, jsté. Lukisan mangrupikeun bentuk utama desain hiasan bungkus, numutkeun konsép sakabéh bungkus peryogi ngagambar gambar, pikeun barang-barang. Dibandingkeun sareng potrét poto, éta ngagaduhan ciri kabébasan milih, refinement sareng generalisasi. Lukisan mangrupikeun alat pikeun publisitas, kaindahan sareng penjualan barang. Nanging, sifat komérsial bungkusan komérsial nangtoskeun yén desainna kedah nyorot gambar asli komoditi sareng masihan konsumen gambar anu intuitif. Maka, fotografi mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngedalkeun gambaran visual anu nyata sareng intuitif dina desain bungkus sareng hiasan.

Gambar hiasan

Ieu dibagi kana téknik ékspréséntatif sareng abstrak éksprési. Angka figuratif, bentang, sasatoan atanapi pepelakan tiasa dianggo salaku grafik simbolis kanggo ngagambarkeun eusi sareng pasipatanana. Téhnik abstrak digunakeun pikeun sikat rambut freehand langkung seueur, nganggo titik abstrak, garis, pola bentuk géométri raray, potongan warna atanapi pangaruh tékstur pikeun ngawangun gambar, singket, kandel, gaduh indera bentuk, ogé janten téknik éksprési utama hiasan bungkus. Sacara umum, bentuk beton sareng éksprési abstrak henteu diisolasi dina desain bungkus sareng hiasan, tapi digabungkeun sareng anu séjén.

Ngahijikeun eusi sareng bentuk dialéktis mangrupikeun aturan umum dina desain grafis, dina prosés desain, numutkeun kabutuhan eusi grafik, pilih téknik representasi grafis anu cocog, pikeun ngahontal kasatuan bentuk sareng kontén dina desain grafis, nyiptakeun ngagambarkeun sumanget umur, gaya étnis tina lumaku, ékonomi, karya desain hiasan éndah mangrupikeun sarat dasar désainer bungkusan.

Kotak panyimpenan kaos kaki bergelombang ieu mangrupikeun panyimpenan rumah tangga. Kusabab kitu, desain na henteu kedah nyorot sipat mérek, tapi kedah merhatoskeun desain grafis. Pamakéan motif Natal ngajantenkeun kotak katingali raoseun pisan. 

Desain warna

Desain warna ngagaduhan posisi penting dina desain bungkusan. Warna mangrupikeun hal anu penting dina ngageulisan sareng nyorot produk. Pamakéan warna bungkus mangrupikeun konsép desain gambar anu lengkep, komposisi caket. Syarat warna bungkus tina rata, homogénisasi, ieu mangrupikeun warna saringan, nyaring jangkungna kasimpulan. Éta dumasarkeun kana pergaulan sareng kabiasaan warna masarakat, tingkat kaleuleuwihan sareng warna anu luhur mangrupikeun alat seni bungkus. Dina waktos anu sami, warna iket ogé kedah diwatesan ku prosés, bahan, panggunaan sareng area penjualan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami