warta

  • Color Changes of Screen Printing, are these Factors Paid Attention to?

    Parobahan Warna Percetakan Sablon, Naha Faktor Ieu Diperhatikeun?

    Takeaway: layar sutra salaku pabrik bahan bungkusan kosmétik prosés percetakan grafis pisan umum, ngaliwatan kombinasi tinta percetakan, layar percetakan layar, alat-alat percetakan layar, nyieun tinta ngaliwatan grafik dina bagian tina bolong ditransferkeun ka substrat, di...
    Maca deui
  • This Time, We’re going to Focus on Color Difference

    Waktos ieu, Urang bade Fokus kana Bedana Warna

    Aya bédana warna tangtu dina zat dicitak, urang ngan bisa nyieun zat dicitak deukeut jeung warna draf desain nurutkeun pangalaman jeung judgment tangtu.Janten, kumaha carana ngontrol bédana warna, ngajantenkeun produk percetakan caket sareng warna draf desain?Di handap ieu bagikeun kumaha carana ...
    Maca deui
  • The  Characteristics  and  Advantages of  Shrink Film Label and the Principle of Material Selection

    Karakteristik sareng Kaunggulan Label Film Shrink sareng Prinsip Pilihan Bahan

    Ngaleutikan labél pisan adaptable, plastik, logam, kaca jeung wadah bungkusan lianna bisa dihias, ngaleutikan labél leungeun baju pilem alatan kombinasi pola kualitas luhur sarta modeling has, beuki loba populér di pasar.Makalah ieu ngajelaskeun karakteristik sareng kaunggulan ...
    Maca deui
  • Application of Pearlescent Pigment in Cosmetic Packaging Materials

    Aplikasi Pigmén Pearlescent dina Bahan Pembungkus Kosmétik

    Perkenalan: Kalolobaan kosmétik mangrupakeun barang konsumén nilai-ditambahkeun tinggi, sarta penampilan produk boga pangaruh hébat kana psikologi pembeli.Ku alatan éta, pabrik kosmétik biasana nyieun bungkusan kosmétik geulis pisan, pamikiran-provoking.Tangtosna, ieu ogé nyayogikeun syarat anu langkung luhur ...
    Maca deui
  • Dampak Tinta dina Pencetakan Gloss

    bubuka: The gloss tina hiji zat dicitak nujul kana darajat nu kamampuhan pantulan permukaan zat dicitak ka cahaya kajadian deukeut jeung kamampuhan pantulan specular pinuh.Gloss bahan dicitak utamana ditangtukeun ku faktor kayaning kertas, tinta, tekanan percetakan jeung ...
    Maca deui
  • Genep Tips pikeun Desain bungkusan

    Kualitas desain bungkusan henteu sami sareng kualitas perusahaan, tapi konsumen bakal gaduh konsép preconceived, upami perusahaan henteu nengetan desain bungkusan, anu bakal nengetan kualitas produk?Teu aya anu mungkir yén kualitas mangrupikeun hal anu munggaran ...
    Maca deui
  • On the Quality of Printed Matter, These Factors Should be Noted

    Ngeunaan Kualitas Bahan Dicitak, Faktor Ieu Kudu Diperhatikeun

    bubuka: zat dicitak nyaéta pikeun nembongkeun nilai na ngaliwatan beungeut téks na téks imprinting, lampu dina beungeut zat dicitak coated ku lapisan palapis transparan warnaan, sanggeus leveling, drying dina beungeut zat dicitak pikeun ngabentuk ipis. sareng seragam transparan ...
    Maca deui
  • Do You Know How to Improve the Quality of Color Box Printing?

    Naha Anjeun Apal Kumaha Ningkatkeun Kualitas Percetakan Kotak Warna?

    bubuka: Gambar éksternal barang dina kompetisi pasar sengit ieu jadi beuki loba penting, kotak warna kusabab na tinggi-grade, hipu, geulis jadi pilihan pangalusna pikeun gambar éksternal bungkusan barang, kotak warna henteu ngan beurat lampu. , gampang dibawa, lebar hurung ...
    Maca deui
  • What Should Be Considered In The Aesthetic Thinking Of Packaging Design?

    Naon anu kudu dipertimbangkeun dina pamikiran éstétis desain bungkusan?

    Abstrak: Dina desain bungkusan merek, kaéndahan artistik sareng kaéndahan fungsional desain bungkusan kedah janten hubungan ngahijikeun organik, kageulisan fungsional mangrupikeun premis sareng pondasi kaéndahan artistik, kageulisan artistik dina gilirannana kaéndahan fungsional.Tulisan ieu ngajelaskeun hubungan ...
    Maca deui
  • From material selection to printing to finished product, this is how shrink film labels are produced

    Ti pilihan bahan pikeun nyitak ka produk rengse, ieu kumaha ngaleutikan labél pilem dihasilkeun

    bubuka: The adaptability of ngaleutikan labél pilem pisan kuat.Éta tiasa dihias pikeun plastik, logam, kaca sareng wadah bungkusan sanésna.Ngaleutikan labél leungeun baju pilem beuki populér di pasar sabab bisa ngagabungkeun pola kualitas luhur jeung wangun has.Artikel ieu dibagikeun ...
    Maca deui
  • Sabaraha anjeun terang ngeunaan aditif tinta umum?

    Alatan béda hébat dina suhu lingkungan percetakan jeung kalembaban, kaayaan prosés sipat béda jeung printability, unggal jenis pigmén tinta, link dipaké ku proporsi bahan jeung bahan keusikan ampir konstan, lamun masih teu bisa minuhan sarat tina t...
    Maca deui
  • Tilu - diménsi Hot Stamping Quality Control Points na Defects Treatment

    Tilu diménsi hot stamping mangrupakeun kombinasi antara pangaruh mencét nabrak na hot stamping, nu boga alus anti counterfeiting jeung pangaruh artistik, jadi geus loba dipaké.Tapi kadali kualitas stamping panas tilu diménsi masalah rélatif kompléks.Tulisan ieu ngajelaskeun sacara ringkes ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2