• head_banner_01

Titik Kontrol Kualitas Stamping Panas tilu diménsi sareng Perawatan cacad

Stamping panas tilu diménsi mangrupikeun gabungan tina pangaruh mencétan nabrak sareng stamping panas, anu ngagaduhan pangaruh anti pemalsuan sareng artistik anu hadé, janten parantos seueur dianggo. Tapi kadali kualitas stamping panas tilu diménsi mangrupikeun masalah anu kawilang rumit. Tulisan ieu sacara ringkes ngajelaskeun titik kadali kualitas stamping panas tilu diménsi sareng ngolah cacat, eusi pikeun réncang babaturan:
 
Kualitas Stamping Panas tilu diménsi
1
Pasihkeun pinuh pikeun karakteristik bahan anodisasi sareng bahan pelat, supados alat-alatna, bahan, lingkungan, suhu, tekanan, kagancangan sareng faktor sanésna sareng nyetak antara pembentukan kombinasi anu saé, pembentukan kasaimbangan prosés anu pangsaéna, sareng pamustunganana ngahasilkeun produk stamping panas tilu diménsi anu nyugemakeun.
 
Édisi Pencét Panas
2
Dibandingkeun sareng pelat bronzing biasa sareng pelat embossing, prosés produksi pelat stamping panas tilu diménsi nganggo tempat anu sami, sareng aya bénten anu signifikan. Kusabab stamping panas tilu diménsi mangrupikeun stamping panas atanapi janggol pencét kanggo ngalengkepan prosésna, janten versi stamping panas tibatan standar kualitas stamping panas sareng embossing standar langkung luhur, syarat ngadamel piring langkung ketat, prosés na langkung rumit. , salaku conto, vérsi bronzing biasa tina handap maot téh datar, henteu kedah didamel khusus, sareng stamping panas tilu diménsi kusabab ngabentuk pola relief tilu diménsi, janten versi tekanan anu panas pisan di handapeun maot kedah janten sareng vérsi panas anu saluyu sareng hurup cet jalu, nyaéta tekanan panas dina bagian tina reses dina handapeun maot kedah diangkat, sareng jangkungna benjolan sareng tekanan panas anu saluyu sareng versi jero résés.
Pelat stamping panas kualitas luhur mangrupikeun dasar anu penting pikeun mastikeun kualitas produk stamping panas tilu diménsi. Vérsi mencét panas kedah didamel tina bahan logam kualitas luhur, umumna didamel tina piring perunggu ku ukiran laser. Baja tahan karat ogé produksi vérsi stamping panas tina bahan anu saé pisan, kusabab permukaanna anu lemes pisan, dibandingkeun sareng versi perunggu, vérsi stamping panas stainless steel tina glossiness téks stamping panas sareng definisi langkung luhur, pangaruh tina cekung sareng cembung tekanan ogé langkung saé.
Kusabab vérsi mencét panas dioperasikeun dina suhu luhur sareng tekanan tinggi, cacat leutik anu henteu atra dina kaayaan normal tiasa mangaruhan pangaruh kana kualitas produk. Ku alatan éta, dina versi panas anu mencét tina pangendali kualitas kedah narékahan pikeun kaunggulan, pikeun ngaleungitkeun masalah anu disumputkeun kualitas tina sumberna.
Sacara umum, vérsi mencét panas kedah kandel, pola, ukiran téks anu jelas, jero anu saluyu; Paeh handap kedahna rata tanpa corétan, ukuranana sami, henteu aya réngkak, pinuh ku karasa; Vérsi mencét panas sareng maot handapeun henteu tiasa ditingali ku deformasi panon taranjang, runtuh, gelembung, burrs sareng cacat anu sanés.
 
Aluminium Éléktrokimia
3
Kualitas anodized sacara langsung nangtoskeun tampilan produk stamping panas tilu diménsi. Kualitas mumpuni tina aluminium anodized kedahna henteu terang terang, bintik poék atanapi lapisan pelat laser, lapisan pelindung permukaan lemes sareng transparan, henteu aya halimun sareng kulawu. Nalika pamariksaan lampu anodized, teu kedah aya bintik-bintik bodas anu katingali, bintik-bintik kotor, titik lem, liang keusik sareng cacat kualitas anu sanés.
Salian ti penampilan penampilan, kinerja panas aluminium oksida anu cocog ogé penting pisan. Mangrupikeun salah sahiji faktor anu mangaruhan kualitas stamping panas, sareng caket na, gaya mesék sareng résistansi dampak langsung ditangtukeun ku kinerja stamping panas na. Dina urutan pikeun mastikeun aluminium éléktrokimia pangsaéna tiasa nunjukkeun kinerja panas anu optimal, henteu ngan ukur kedah sacara ati-ati milih kertas, tinta, minyak ringan, lapisan kimia, sapertos varnis ogé nungkulan parameter prosés stamping panas sapertos suhu, kecepatan, tekanan pikeun nyetél anu wajar , ogé kedah nyobian panas sateuacan produksi masal, supados mastikeun ngahasilkeun nalika produksi masal.4
Salaku tambahan pikeun mastikeun sipat ironing anu cocog pikeun aluminium anodized ku setrika uji coba, alat atanapi pita khusus ogé kedah dianggo pikeun nguji kakuatan mesék, résistansi dampak sareng sipat sanés aluminium anodized. Upami kakuatan mesék tina aluminium anodized alit teuing, dina prosés mindahkeun stamping panas sigana tiasa lungsur aluminium atanapi mindahkeun masalah anu goréng; Sabalikna, anodized sesah pikeun ditransperkeun sacara lengkep, stamping panas henteu némbongan kusabab kasalahan kualitas. Upami résistansi résistansi tina anodize kirang, masalah muterna aluminium bakal lumangsung dina prosés mencét cekung sareng cembung, sareng kinerja produk bérés mangrupikeun bagian stamping panas anu henteu lengkep sareng rusak. Ku alatan éta, ukuran utama pikeun ngabéréskeun prosés stamping tilu diménsi tina aluminium, henteu lengkep, ngabubarkeun, misahkeun lapisan sareng cacat kualitas anu sanés nyaéta sacara lengkep nangkep sababaraha sipat aluminium anodisasi. Dina produksi stamping panas tilu diménsi pakét roko, laser holographic anodized aluminium kalayan résistansi suhu luhur sareng anti-pemalsuan umumna dipilih. Jenis aluminium anodized ieu gaduh kakuatan mesék anu hadé sareng résistansi dampak, henteu gampang deformasi, sareng cocog pikeun kinerja stamping panas, janten sacara efektif tiasa mastikeun kualitas produk réngsé.
 
Salaku tambahan, pikeun posisi tilu diménsi stamping panas pelat jarak anodized kedah konsisten, henteu tiasa ngaleuwihan set parameter parameter léngkah (error <0.1mm). Kusabab dina itungan hambalan stamping panas, jarak pelat salaku titik lacak panon laser, sanajan ngan ukur aya kasalahan leutik, saatos seueur pencét panas, kasalahan kumulatif bakal ngareuwaskeun, sok sanaos dugi ka puluhan séntiméter, ngabalukarkeun seueur limbah bahan, janten jarak pelat anodized kedahna dikontrol ketat.
 
Poin Operasi
5
Dina prosés produksi stamping panas tilu diménsi, tina "panas" sareng "tekanan" dua aspek kadali kualitas, pikeun nyingkahan caket goréng, narik deui tinta, stamping panas sanés cacat kualitas luhur; Pikeun ngalempengkeun aluminium oksida perekat panas lebur sareng tinta, varnis, varnis antara hubungan afinitas; Ogé kedah nyetél titik kontrol kualitas dina mesin percetakan, perhatoskeun pisan jumlah tinta, pangaruh drying tinta, jumlah bubuk anu nyemprotkeun dina prosés mencét anu panas, sareng kontrol anu ketat, tepat waktu ngarengsekeun masalah kualitas.
 
Kontrol Suhu
Pikeun pangaturan suhu salaku titik konci tilu-diménsi kadali kualitas stamping panas, kontrol ketat ngeunaan waktos preheating, sareng mastikeun yén naékna suhu, rentang ragrag sareng stamping gancang supados tetep disingkronkeun. Jumlah palapis perekat panas lebur panas anodisasi alit pisan, janten upami nampi panyimpangan dina panas stamping panas, éta sacara langsung mangaruhan kualitas mindahkeun tina aluminium anodisasi. Salaku tambahan, palapis permukaan anodisasi lapisan aluminium logam ogé ipis pisan (kandelna ngan ukur 1 ~ 2μm), sareng peka pisan kana parobihan suhu, janten urang kedah sacara ati-ati ngendalikeun suhu stamping anu panas.
Tapi régulasi suhu henteu gampang dikendali, janten dina prosés produksi anu saéstuna, sering kusabab fluktuasi suhu stamping panas sareng sababaraha masalah kualitas. Salaku conto, suhu stamping panas teuing kirang, lebur lem lebur panas anodized henteu cekap, éta gampang dibungkus stamping, versi témpél, stamping panas, rambut sareng cacat kualitas anu sanés; Nalika suhu stamping panas teuing, permukaan lapisan aluminium anodized bakal lebur, bakal aya kajadian percikan, tapi ogé ngahasilkeun perubahan warna, kabut permukaan, henteu aya gloss laser sareng cacat kualitas anu sanés. Salaku tambahan, foaming, aluminium, peeling sareng sesar sanésna sareng kontrol suhu stamping panas ngagaduhan hubungan anu saé, produser kedah didasarkeun kana performa khusus ngeunaan kualitas sesar pikeun nyaluyukeun suhu stamping anu panas.
 
Kontrol tekanan
Dina raraga ngajantenkeun produk stamping panas tilu diménsi sareng tekanan cekung sederhana sareng produk cembung tina pangaruh cekung sareng cembung tiasa dibandingkeun, perlu mastikeun pangaruh stamping panas dina waktos anu sami, kualitas kontrol tekanan cekung sareng cembung. Kusabab stamping panas tilu diménsi réngsé dina waktos anu sami sareng pencét prosés cekung sareng cembung, ukuran tekanan henteu ngan ukur mangaruhan adhesion anodida, tapi ogé aya hubunganana sareng pangaruh tina cekung pers sareng cembung, sakapeung panginten aya kontradiksi anu teu tiasa disaluyukeun antara dua. Salaku conto, tekanan disetél sakedik ageung, anjeun tiasa ningkatkeun adhesion anodisasi dina kertas, saé pikeun stamping panas, tapi dina prosés pencét kerung sareng kerusakan kertas cembung tiasa kajantenan.
Ku alatan éta, pikeun ngahontal épék stamping panas anu pangsaéna dina dasar henteu naksir kertas, perlu ati-ati setél tekanan, sareng sacara wajar ngaluyukeun jangkungna tata panas anu mencét, kalibrasi anu akurat tina bagian handap cekung sareng cembung, dugi ka mastikeun yén sadaya vérsi mencét panas sareng jangkungna maot handapeun, rata rata. Salaku tambahan, tapi ogé pikeun mariksa kualitas pelacakan maot handap, khususna dina maot handap parantos ngalaman rébuan rébu kali résistansi dampak, perhatian khusus kedah dibayar pikeun mariksa tingkat deformasi sareng kateguhan anu handap, sareng ngagantian tepat waktuna di handap maot.
 
Penanganan Sesar
Dina prosés produksi stamping panas tilu diménsi, kasalahan kualitas tiasa lumangsung iraha waé, sareng kedah diungkulan dina waktosna. Diantarana, sareng kabugaran tinta anodized caket pisan hubunganana sareng cacat utama kalebet anésium adési, tarik deui tinta, stamping panas, aluminium henteu lengkep sareng sajabina.
 
Digantelkeun sareng Anu Goréng
Dina prosés produksi stamping panas tilu diménsi, kagagalan adhesion anodisasi sering ditingalikeun dina dua aspék ieu, alesan na ogé bénten.
Salah sahijina nyaéta aluminium anodisasi henteu tiasa diempelkeun dina permukaan percetakan, bahkan tiasa stamping lengkep panas, sareng fenomena aluminium atanapi henteu lengkep lengkep bakal muncul nalika kasét ditarik. Dina analisis akhir, ieu kusabab goréngna caket tina aluminium anodized, dina waktos ayeuna diperyogikeun ningkatkeun kinerja panas anu cocog pikeun aluminium anodisasi, atanapi ngagentoskeun aluminium anodisasi énggal.
Anu sanés nyaéta stamping panas saatos aluminium anodisasi tiasa ditempelkeun dina permukaan percetakan, tapi bakal aya deui tinta fenomena penarikan. Fénoména ieu disababkeun ku goréngna téksi tinta, sareng tinta sareng adaptasi percetakan kertas sareng drying tinta henteu sapinuhna patali sareng faktor sanésna, dina waktos ayeuna, urang kedah ningkatkeun tinta percetakan sareng adaptasi kertas, atanapi nyaluyukeun laju pangeringan tinta .
 
Panas Stamping Kalah

Alesan utama pikeun nyéépkeun panas nyaéta sapertos kieu: salah sahiji teuing bubuk dina permukaan percetakan, anu mangrupikeun alesan anu paling umum; Dua nyaéta tinta henteu lengkep garing dina stamping panas; Katilu, permukaan lapisan mangsi dilapis ku lapisan varnis pelindung, varnis sareng lapisan résin sanésna, supados henteu ngagaduhan "afinitas". Ngadatangan stamping panas sanés masalah kualitas, urang kedah ngaléngkah tina kanyataan, masalah spésifik analisis khusus, henteu rurusuhan stamping panas, pikeun nyegah produksi kacilakaan kualitas limbah anu seueur.


Waktos Post: Jul-21-2021