• head_banner_01

Naon anu anjeun terang ngeunaan bungkusan kotak kado mewah?

Ngeunaan definisi kotak kado kelas luhur, sanaos milarian Google, ogé henteu ngagaduhan definisi anu pas, sareng definisi masing-masing jalma béda, tulisan ieu ngabahas kotak kado kelas luhur, utamina pikeun kotak témpél, anu peryogi seueur prosés , sareng peryogi kotak témpél rumit anu lengkep, eusi pikeun réréncangan babaturan:

Kotak kado

news_001

Kotak kado mangrupikeun fungsi perpanjangan kabutuhan sosial bungkus, éta henteu ngan ukur ngagaduhan peran bungkus sareng nyorot bagian tina peran dugi ka tingkat anu tangtu, darajat kotak kado anu saé saimbang langsung pikeun ningkatkeun nilai barang, dugi ka tingkat anu tangtu, ngaleuleuskeun nilai panggunaan barang. Dina raraga nyorot nilai produk, lapisan anu langkung mahal sareng éndah bakal dianggo pikeun ngajagi produk. Teu aya bungkusan umum dina tautan sirkulasi anu merenah, nilai kado kawilang tinggi, biaya dina peredaranana pastina tinggi, sapertos bébas tina tabrakan, bébas tina deformasi sareng sajabina. Teu aya ragu yén éta ngagaduhan pangaruh anu super luhur pikeun ngageulisan barang pikeun mikat konsumén.

1. Klasifikasi kotak kado kelas tinggi

news_002

Tina babagian lawon témpél, anu paling penting nyaéta: kertas, kulit, kaén, sareng sajabana.

Kategori kertas: kaasup kertas karton emas sareng pérak, kertas mutiara sareng sagala rupa kertas seni;

Kulit: kalebet lawon kulit sareng anti kulit PU, jst.

Lawon: kaasup sagala jinis tékstur katun sareng linen.

Tina lingkup aplikasi, kategori utami nyaéta kimia, anggur, tuangeun, bako, éléktronik digital, perhiasan sareng sajabina.

Kategori kimia sapopoé: utamina dianggo dina kosmétik, parfum dua bidang ieu;

Likur: utamina anggur bodas, anggur beureum sareng sagala jinis anggur asing;

Kategori kadaharan: utamina coklat sareng tuangeun kaséhatan;

Kategori bako: produk butik kelas luhur anu diluncurkeun ku perusahaan bako utama;

Alat éléktronik digital: sapertos kotak telepon sélulér mérek luhur, kotak komputer tablet, jsb.

Perhiasan: Perhiasan tina sagala jinis dasarna mangrupikeun gaya unik tina bungkusan kotak kado pikeun ngagolongkeun kapribadianana.

2. prosés produksi kotak kado kelas tinggi

news_003

Prosés produksi kotak kado jauh leuwih kompleks tibatan kotak kertas tilepan. Pamrosésan kotak kertas tilepan umumna réngsé ku nyetak finishing permukaan (perunggu, pérak, pilem, UV lokal, cembung, sareng sajabana), pameuntasan paéh sareng pamasangan kotak pamariksaan sareng pengemasan.

Prosés produksi kotak kado réngsé ku nyetak ➝ permukaan bahan finish maot motong dewan abu➝ paeh motong dewan abu-abu ➝ grooving dewan abu ngabentuk sareng bahan pasting sateuacan dirakit, pamariksaan sareng pengepakan.

Tina prosés dua produk, prosés pembuatan kotak kado rumit sareng rumit, sareng standar téknologi langkung luhur tibatan kotak kertas tilepan. Kaseueuran kotak kado kelas tinggi umum dina kahirupan urang sadidinten didamel tina kertas, sareng permukaan kertas ogé paling cocog pikeun panerapan anu langkung téknologi.

3. cacad umum sareng titik kontrol kualitas

Ujung leupas: saatos nempelkeun kertas kana opat ujung awak kotak, adhesi henteu ketang, sareng aya fenomena anu ditunda antara kertas sareng papan kulawu.

Wrinkle: Saatos némpelkeun permukaan kertas janten henteu teratur, panjang anu benten tina tilepan anu maot.

Sudut Rusak: keretas rusak sareng kakeunaan dina opat juru kotak saatos ditempelkeun.

Paparan lebu (paparan handap): kusabab akurasi produksi pelat péso henteu cekap akurat, atanapi ngimbangan operasi némpelkeun, hasilna némpelkeun kertas dilipet saatos dislokasi tumpukan, hasilna piring lebu kakeunaan.

Gelembung: Gelembung anu diangkat sacara henteu teratur, sababaraha ukuran dina permukaan kotak.

Noda lem: Lacak lem kénca dina permukaan.

Tonjolan: aya résidu bahan butiran dina lapisan handap bahan pengepakan, permukaan pangrojong lokal, ngaruksak rata tina permukaan kotak.

Angle luhur sareng handap: papan abu satengah tina die-cutting atanapi grooving, opat sisi lipatan ngawangun dua sisi padeukeut tina jangkungna henteu saluyu.

Cai bergelombang: saatos nempelkeun awak kotak, supados ujung sareng juru na langkung kompak, perlu ogé kerok pikeun ngikis opat ujung awak kotak, kusabab kakuatanana henteu baku, sadaya ujungna bakal muncul panjangna, cekung sareng corétan kongkorong atanapi gelembung alit, sapertos cai bergelombang.

4. Struktur umum tina karton kelas tinggi

Kotak kado tina sagala rupa, tina struktur nunjuk ka luhur sareng ka handap kalayan kombinasi tutup sareng bentuk sampul dasar, ditempelkeun dina kombinasi kotak kartrid, aya ngeunaan muka sareng nutup jinis panto, jinis kombinasi buku dilapis, ieu jinis nempatkeun struktur dasar kotak kado, dina kerangka dasar, désainer parantos ngembangkeun jinis kotak protean, dugi ka ngepak produk dilebetkeun kana nami anu asik, Ieu di handap bakal mimiti sadaya jenis kotak sareng nami pikeun ngalakukeun ungkapan :

1) tutup sareng kotak panutup dasar

news_004

Tutup sareng sampéan dasar nuduhkeun jinis kotak. Panutup karton mangrupikeun "tutup" sareng handapeunana nyaéta "dasar", janten disebatna tutup tutup sareng pangkalan. Tutup sareng dasar tutup, ogé katelah tutup sareng kotak dasar, seueur dianggo dina sagala jinis kado anu caket. kotak, kotak sapatu, kotak baju jero, kotak kaos, kotak telepon sélulér sareng jinis buleud kemasan sanésna

2) Kotak buku

news_005

Cangkangna diwangun ku cangkang sareng kotak jero, cincin cangkang kotak batin salami saminggu, handapeun kotak jero sareng témbok tukang, kadua sisi cangkangna ditempelkeun, sareng bagian panutup luhur cangkang unglued tiasa dibuka, sareng bentuk luarna sapertos buku cangkang.

3) Kotak tina laci

news_006

Upami tutup sareng kotak sampul dasar tiasa masihan jalma samacam rarasaan intuitif, maka kotak laci tiasa ngadamel jinis misteri pikeun jalma éta. Saur éta misterius, kusabab ningali bentukna ngajantenkeun jalma gaduh semacam dorongan teu sabar pikeun narik pandangan dina "harta karun".

Dét laci ieu lahir janten kotak harta karun. Cover box tipe laci bentukna tabung, sareng awak kotak bentukna disk, awak kotak panutup kotak aya dua struktur anu mandiri. Modél anu ngararancang kitu, hayu kabuka janten jinis anu pikaresepeun. Lalaunan narik momen janten pelesir instan.

4) Kotak héksagonal

news_007

Bentuk kotak héksagonal, sareng kaseueurannana katutup ku tutup sareng dasarna.

5) Kotak jandéla

news_008

Buka jandela anu dipikahoyong dina hiji atanapi langkung sisi kotak, sareng témpél PET transparan sareng bahan sanésna dina sisi jero pikeun pinuh nembongkeun inpormasi konténna.

6) kotak tilepan

news_009

Papan abu salaku rorongkong, nganggo kertas tembaga atanapi témpél kertas anu sanésna, ngagulung dewan abu pikeun ngantunkeun jarak jarak anu tangtu, panggunaan sadayana kana bentuk tilu diménsi, tiasa dilipet sacara bébas.

7) kotak Pesawat

news_010

Kotak pesawat, kusabab penampilanna mirip pesawat anu ngarana, milik cabang tina karton, nyaéta bungkus éksprés, pangiriman pikaresep, didamel tina kertas bergelombang.

news_011

Ieu mangrupikeun struktur kotak kado paling umum di pasar, sareng seueur deui kotak bentuk khusus khusus teu kakantun.

Salaku bungkusan produk kotak kado umum di pasar, kotak kado kelas tinggi beuki dipikaresep ku pamilik mérek. Struktur, bahan sareng téknologi kotak kado beuki beunghar. Kumaha carana ngalakukeun padamelan anu saé dina bungkusan kotak kado sareng nyetak mangrupikeun masalah anu bakal disanghareupan ku perusahaan percetakan.


Pos waktos: Jul-20-2021