Kotak panyimpenan kertas kantor atanapi bumi kalayan kapasitas ageung tiasa narilep

Pedaran pondok:

Kotak Panyimpenan Kertas

Rincian Produk

Ukuran: 36cm * 28.5cm * 17cm

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: dua PCS dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

storage box 1

Kotak anu nyepeng hiji hal, nyaéta will thing (seueur nunjuk kana tulisan alit, janten sapertos: alat tulis kantor, kosmétik, data file, alat alit, kaos kaki, celana jero sareng sajabana) kumpulkeun sasarengan, sapertos namina nyebatkeun panyimpenan kotak.

Kotak panyimpenan, ogé katelah kotak antik, dianggo ku tim arkéologis di jaman mimiti pikeun nyimpen potongan-potongan titilar budaya anu digali sareng diurut. Buleud ieu umumna jumlahna ketat, sababaraha ageung sareng sababaraha alit, tapi kaseueuran ukuran tina kotak sapatu (artefak anu digali biasana langkung beurat, sareng ukuran kotak sapatu paling pas pikeun ditanganan). Di masarakat modéren, kotak panyimpenan sakedik-sakedik ngajanggélék jadi "kotak ragam" anu sami, anu dianggo pikeun nahan barang-barang. Kotak panyimpenan di pasar parantos biasa, biaya murah, manpaatna lega, cocog pisan kanggo masarakat pikeun dianggo, janten seueur mérek kotak panyimpenan di pasar.

Hartosna panyimpenan nyaéta ngalirkeun ruang panggunaan anu wajar nyaéta, ngahontal tujuan yén ruang panggunaan anu wajar sareng épéktip. Kotak panyimpenan kami , sanaos ukuranana, éta tiasa leres-leres dilipat, anu ngahémat seueur biaya pengiriman. Ieu ngirangan pisan ngirangan biaya . Bahan kertas tiasa didaur saatos dianggo, anu ogé nyumponan kabutuhan panyalindungan lingkungan. Sareng éta nganggo sekrup, janten gampang pisan sareng gancang dipasang, anjeun henteu kedah hariwang mésérna sareng henteu tiasa ngempelkeunana. Umumna mangrupikeun sakumpulan 2 kombinasi, dibungkus deui ku pilem ngaleutikan, hargana mahal pisan. Kotak panyimpenan ieu warna solid, cocog pikeun neundeun kantor dokumén, tapi ogé cocog pikeun neundeun parabotan sapatu sareng baju. Anjeun tiasa mésér hiji set, hiji kanggo kantor anjeun sareng hiji kanggo bumi anjeun. Jaga kantor sareng bumi anjeun rapih sareng rapih. Henteu sieun deui kana hal-hal anu lepat teu tiasa dipendakan.

  • Ujung rangkep logam
  • Tepi bungkus logam, langkung mantep sareng awét. Lebetkeun di kantor katingali suasana sedate. Éta moal nyeret ka handap kantor.
  • Kapasitas luhur
  • Ukuran 36cm * 28.5cm * 17cm ngagaduhan kapasitas anu langkung ageung sareng tiasa nahan seueur hal.
  • Kertas tulisan 

    Catetan barang dina kertas pikeun gampang milah sareng milarian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami