Kardus Kaku Kardus Daur Ulang Kotak Kembang Mawar pikeun Kabogoh

Pedaran pondok:

Kembang Kotak

Rincian Produk

Ukuran: Disaluyukeun

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.2mm

Rincian bungkusan: hiji PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

2

Aya seueur gaya kembang, urang bakal pasihkeun ka jalma anu béda-béda numutkeun sababaraha jinis, nyatakeun hartos anu béda. Sanajan pamahaman kembang henteu jero teuing, jalma modéren dasarna terang ngirim mawar ka pameget, karnaval ka kokolot, sareng lili ka babaturan. Aya buket, karinjang tangan, karinjang rak, bungkus kotak kembang, masing-masing ngagaduhan peran sareng pangaruh anu béda.  

Salaku conto, dina kasus kuring, kuring hoyong nampi buket kembang pikeun Poé Valentine, anu kalintang ageung, khususna narik ati sareng parantos ningkatkeun kapercayaan kuring. Sing saha anu masihan hadiah ka pamingpinan sareng sepuh utamina bakalan mawa karinjang kembang sareng kotak kembang pikeun ningalikeun hormat sareng akur sareng statusna. Kadang-kadang, kapribadian panarima kembang langkung isin, low-key atanapi lingkunganana henteu cocog pikeun teuing publisitas tiasa ngirim kotak kembang.

Kanggo ayeuna, kotak kembang langkung populér kusabab tilu alesan.  

1: ngajagi kembang ulah nampi cilaka, sahingga kembangna masih dina kaayaan anu saé nalika dikirim.  

2: low-key, ti luar teu tiasa langsung ningali naha, simpen masalah sareng diskusi anu teu perlu.  

3: High-end, kembang anu dikirim ku kotak kado pastina langkung luhur tibatan buket sareng karanjang, anu ngajantenkeun buket lengkep kualitasna langkung saé.  

 

Sering dugi ka dinten anu penting, rupa-rupa tamu toko kembang dina aliran anu teu aya tungtungna, pilih kembang kanggo dipasihkeun ka jalma pentingna.  

Aya tilu jinis kado: kotak kado pasagi, kotak kado sagi opat, kotak kado ganda sareng haté. Kembang kotak kado alun-alun, kembang kotak hadiah persegi panjang cocog pikeun pamimpin, sesepuh, sareng sajabana pikeun nunjukkeun pentingna aranjeunna ka aranjeunna. Kotak kado lapisan dua kali sateuacan kembang dina jaringan khusus seuneu, dua lapisan luhur sareng handap ngagaduhan laci, lapisan anu saé pisan nyaéta kembang seger. Lapisan anu hadé nyaéta nempatkeun kado, lipstik, kalung sareng sajabina. Seueur jalma mimiti niru kembang kotak kado dobel, langsung dina Internét, ngan ka kabogoh nampi lapisan kembang warna gelembung aneh, kejutan janten ngajempolan.  

Poé Valentine anu langkung kawéntar nyaéta kembang kotak kado anu bentukna haté, katingalina cinta langkung romantis sareng istimewa, aya busur anu éndah, ngantep jalma henteu tiasa ngabantosan ngabayangkeun éndahna di jero. Kembang ngawangun haté ogé henteu mahal. Éta sami-sami sareng kembang bentukna pasagi, tapi langkung éndah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami