Kotak kertas perawatan kulit dilebetkeun sareng kotak buku buku PVC

Pedaran pondok:

Kotak Perawatan Kulit

Rincian Produk

Ukuran: 28 * 17 * 7cm

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: hiji PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

book type box 1

Kalayan pamekaran sareng pembaruan téknologi sareng alat, prosés produksi bungkusan kotak kado parantos dikuasai ku langkung seueur perusahaan. Penerapan téknologi anyar parantos ningkat pisan épisiénsi produksi, sareng alat-alat anyar sacara bertahap ngagentos operasi manual anu matak pikasieuneun. Ngaronjatkeun parangkat lunak sareng perangkat keras parantos ningkatkeun kualitas produk.

Jinis kotak kado tina sagala rupa, tina struktur nunjuk ka luhur sareng ka handap kalayan kombinasi tutup sareng bentuk sampul dasar, ditempelkeun dina kombinasi kotak kartrid, aya ngeunaan muka sareng nutup jinis panto, jinis kombinasi buku dilapis, nempatkeun struktur dasar kotak kado, jenis ieu dina struktur kerangka dasar, désainer parantos nyiptakeun kaleidoskop jinis kotak, dugi ka ngepak produk nempatkeun nami anu asik. Dinten ieu ngalangkungan kotak buku buku perawatan kulit ieu pikeun ngenalkeun jinis kotak ka anjeun:

1. Kotak jinis buku: éta diwangun ku cangkang luar sareng kotak jero. Cangkang cangkang batinna aya di sakitar kotak jero, sareng handapeun kotak batinna ditempelkeun kana témbok tukang. Sapertos kotak buku buku perawatan kulit. (tingali poto)

2. Tutup sareng kotak dasar: éta diwangun ku kotak panutup sareng kotak handapeun, umumna digunakeun pikeun gesper luhur, handap sareng alit. (tingali poto)

mlintto (3)

3. kotak panto ouble: éta diwangun ku kotak luar kénca sareng kotak luar katuhu, kalayan kotak jero dina sisi jero sareng kotak luar kénca sareng katuhu simétris. (tingali poto)

4. Buleud ngawangun haté: buleud ngawangun sapertos haté, kaseueuran sareng struktur tutup sareng kotak panutup dasar. (tingali poto)

 

5. Kotak panutup nganggo ujung sareng handapeun: Kotak panutup diwangun ku kotak panutup sareng kotak handapeun. Kotak panutup sareng kotak handapeun ngagaduhan ukuran anu sami. (tingali poto)

6. Kotak laci: nyaéta kotak kalayan fungsi laci. Éta tiasa ditarik kaluar sareng dibuka kalayan gampang nalika dianggo. (tingali poto)

7. Kotak kulit: kotak kosong didamel tina papan padet sareng bahan PU ditempelkeun di luar, anu siga kotak kulit. (tingali poto)

8. Kotak buleud: Bentuk kotak sampurna buleud atanapi elips, sareng kaseueurannana ngagaduhan struktur tutup sareng kotak panutup dasar. (tingali poto)

9. Kotak héksagonal / oktagonal / poligonal: kotak bentukna héksagonal sareng seuseueurna mangrupikeun struktur tutup sareng tutup dasar. (tingali poto)

10. Kotak bukaan jandela: hiji atanapi langkung sisi kotak kedah dibuka, sareng PET transparan sareng bahan-bahan sanésna kedah ditempelkeun di sisi jero, supados pinuh nembongkeun inpormasi konténna. (tingali poto)

11. Kotak kai murni: buleud tina kai padet murni, permukaan na biasana digosok ku cet, sareng sababaraha kotak tina kai murni tanpa ngawarnaan. (tingali poto)

12. Kotak tilepan: pelat abu salaku rorongkong, kertas seni nganggo kertas dilapis atanapi kertas sanésna, pelenturan abu piring ninggali rohangan jarak anu tangtu, nalika dianggo ngadukung sadayana kana bentuk tilu diménsi, anjeun tiasa sacara bébas ngalipet. (tingali poto)

13. Flip box: éta mangrupikeun gabungan tutup sareng kotak panutup dasar sareng sisipan tutup ujung sareng kotak panutup dasar. Bédana nyaéta bagian tukang kotak ditempelkeun ku tisu tisu, anu tiasa dibalikkeun deui sareng bebas. (tingali poto)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami