Koper cocooan pikeun koper kertas kardus ku gagang

Pedaran pondok:

Koper Kertas Ku Pakem

Rincian Produk

Ukuran: 25 * 18 * 8.5cm

Tipe Kertas: karton

Kandel: 1.5mm

Rincian bungkusan: hiji PC dina polybag atanapi sarat anjeun

Palabuhan: Xiamen / Fuzhou

Waktos prosés :

Jumlah (Buleud) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 7 15 Pikeun disawalakeun

Detil Produk

suitcase with handle 1

Koper kertas ieu biasana dianggo pikeun bungkus kado kanggo murangkalih atanapi ngatur cocooan alit kanggo murangkalih. Nada utama na nyaéta bulao sareng bodas, desain pola titik gelombang, katingali beresih, raoseun sareng lucu, cocog pisan pikeun murangkalih. Sareng cocog sareng warna sapertos kitu, kuring henteu tiasa ngabantosan hoyong nganggo koper gagang kertas ieu, kana faktor-faktor di luhur anu mangaruhan parobihan warna bahan cetak. 

Nyitak dina prosés nyetak sareng neundeun, hue, hampangna, jenuhna sering robih, naha éta mangrupikeun mangsi monokromatik, atanapi langkung ti dua jinis mangsi warna, dina sareng di luar aksi, warna tiasa janten poék, sareng tiasa janten hampang. Standar cetak ngeunaan kualitas anu saé pisan nyaéta: sakumpulan produk sateuacan sareng saatos warna lampu poék janten saluyu, warna-warni, dina waktos anu sasarengan sasuai ka conto fase warna poék sareng lampu jero tinta.

Tinta hampang - tahan ka warnaan sareng perubahan warna

Tinta dina sinar panonpoé, warna sareng kacaanganna bakal bénten-bénten dina tingkat anu bénten-béntenna, tahan cahaya mutlak sareng henteu ngarobah nada tinta sanésna, dina sinar panonpoé anu kuat, sadaya warna tinta bakal ngahasilkeun tingkat parobihan anu beda-beda. Aya dua jinis parobihan.

Luntur: dina kaayaan sinar sinar ultraviolét sinar matahari, résistansi lampu tinta goréng, leungit warna caang aslina, warna na janten kulawu langsing. Utamana tinta warna lampu sareng percetakan set opat warna nalika konéng sareng beureum dua warna diudar langkung gancang, sareng cyan sareng mangsi langkung laun.

Pewarnaan: sabalikna tina nyitak tinta warna robih warna, parobahan warna dina kaayaan cahaya panonpoé poék, warna na ogé parantos robih, jalma-jalma nyebut parobahan ieu robih.

 

Pangaruh émolifikasi

Pelat percetakan offsctdruckmasenten henteu tiasa dipisahkeun tina ngabaseuhan bagian kosong tina piring, offsetdruckmasenten mangrupikeun cai anu munggaran dina tinta, cai pasti bakal muncul émosi anu émulsif. Warna emulsi tinta bakal atenuate, tapi, saatos nguapna cai tiasa mulangkeun warna aslina, janten langkung ageung cai, ageung jumlah emulsi, bakal nyababkeun perubahan warna. Khususna, darajat émulméntasi nada tinta anu bénten-bénten sasarengan, fenomena robih warna khususna.

 

Sipat kertas lemesna permukaan kertas

Lemesna permukaan kertas sareng salinan imprinting ngagaduhan hubungan anu caket, henteu kertas lemes biasana peryogi tekanan anu langkung ageung, supados ngadamel tinta sareng éta kontak anu saé. Kayaning nyetak viskositas tinta, likuiditas, ngajaga jumlah ketebalan pilem mangsi, ningkatna tekanan sering ngajantenkeun daerah panyebaran sacara molekular, dina waktos anu sasarengan, kertas nyerep dina tempatna, tapi hubunganana masih goréng, sapertos: kertas dilapis sareng koran dina épék cetakan piring anu sami dicitak gaduh bénten anu langkung ageung, écés tiasa béda kontras pangaruh cetak.

 

Nyerep kertas

Kertas, ogé ukuran pangaruh nyerep sareng réplika ngagaduhan hubungan langsung, biasana dina kualitas percetakan bahan nyaéta lambaran kertas leupas, upami likuiditas tinta, viskositas rendah, kertas bakal nyerep langkung seueur lapisan lapisan tinta, upami stoma wol diaméterna langkung ageung tibatan diaméter partikel pigménan, teras, bahkan pigménna diseuseup, jenuh sidik ngirangan. Peryogi nambihan ketebalan lapisan tinta anu pantes. Nanging, pikeun nambahan kandel lapisan tinta, dina waktos embossing bakal nyababkeun "sumebar", mangaruhan pangaruh tina nyetak sidik. Nyerep kertas leutik, tiasa ngadamel seuseueurna pilem tinta nembongan dina permukaan kertas, janten lapisan tinta anu sidik ngagaduhan jenuh anu saé.

Kertas perméabilitas kertas perméabilitas ageung, bakal ngajantenkeun ketebalan lapisan tinta ipis, pori-pori permukaan kertas ageung, tapi ogé ngajantenkeun partikel pigmén diresepkeun kana kertas dina waktos anu sami, janten aya raos warna. Pikeun tujuan ieu, panggunaan permukaan anu kasar, tékstur kertas leupas, sareng cairan tinta sareng kertas ageung, pikeun merhatoskeun warna.

 

Pigmen henteu tahan ku panas

Tinta dina prosés pangeringan, tinta cét karét anu gancang - garing tina tinta percetakan karét utamina konjunktiva - drying oksidasi. Pangeringan percetakan tinta offset sateuacan aya fase anu tetep, polimérisasi oksidasi tinta nyaéta réaksi éksotérmik, garing teuing gancang bakal ngaluarkeun seueur panas, upami panasna dileupaskeun lalaunan, éta moal ngajantenkeun warna pigmén panas. Salaku conto: mangsi warna emas poék sareng leungiteun hérang aslina.

Dina waktos percetakan, lambaran percetakan ditumpukkeun kana tumpukan, kusabab ditumpuk teuing, bagian tengah tinta oksidasi oksidasi polimérisasi réaksi polimérisasi éksotermis, panas henteu gampang dikaluarkeun, suhu teuing dina bagian tengah langkung robih .

 

Minyak garing pangaruhna enteng

Tinta warna kagol pikeun nada tiis, konéng entéh, héjo zamrud, danau biru sareng tinta warna sanésna, henteu nganggo minyak kagaringan beureum, kusabab minyak kagaringan beureum nyalira kalayan ungu anu langkung jero, bakal mangaruhan warna mangsi cahaya.

Minyak kagaringan bodas katémbong bodas, tapi konjunktiva coklat na pucat saatos oksidasi. Upami jumlah minyak kagaringan bodas seueur teuing, cetakanana bakal semu konéng nalika garing, sedengkeun warna mangsi hideung sapertos héjo, hideung ungu sareng minyak garing beureum moal kapangaruhan pisan.

 

Tinta henteu basa - tahan

Kertas percetakan nilai PH = 7, kertas nétral mangrupikeun idéal anu paling idéal, pigmén anorganik umum anu dihasilkeun ku asam tinta, basa goréng, asam pigmén organik, basa langkung saé, khususna biru sedeng, mangsi biru poék bakal diudar ku alkali. Alkali sedeng konéng dina warna janten beureum, stamping foil aluminium éléktrokimia, India bakal janten emas konéng kuno dina zat basa, teu aya gloss, kertas basa basa lemah langkung, sering ditingali dina nyetak ngariung pasca-produksi ngandung perekat basa, upami nyetak hiasan hiasan produk mangrupikeun zat basa sapertos sabun, sabun, bubuk cuci sareng sajabina, sadayana hoyong nganggap résistansi alkali, résistansi kana saponifikasi kinerja tinta.

 

Pangaruh lingkungan panyimpenan

Kaseueuran produk percetakan pikeun panyimpenan anu lami, pasti bakal nunjukkeun fénoména konéng, alesan pikeun sababaraha aspék ieu.

 Serat kertas ngandung lignin sareng perubahan warna. Koran anu dicitak dina kertas koran sigana bakal konéng sareng rapuh.

Nyetak off-color dot overprinter produk percetakan warna opat-warna, paling dina sinar panonpoé, cuaca, angin sareng hujan, érosi suhu luhur di luar, sareng sajabina, kusabab pigménna henteu tahan cahaya, tahan panas, sareng warna atanapi diudar.

 

Faktor parobihan warna dina bahan cetak mangrupikeun rupa-rupa sareng teu aya produk anu tiasa ngalakukeun sadayana. Sapertos koper kertas ieu, warnana tiasa robih ngalangkungan waktos. Tapi sahenteuna éta éndah nalika urang nganggo.

  • Pakem logam.
  • Awét sareng gampang dibawa.
  • Konci logam.
  • Cegah tina dibuka kalayan gampang bari dibabawa
  • Kapasitas luhur
  • Gaduh kapasitas anu langkung ageung sareng tiasa nahan seueur hal.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami